Skip to main content

Carlota Urdaitegia

Artisau-elaborazioa

Establecimiento pionero en Álava, fundado en 1910. Conocidos por nuestros productos artesanales, tanto el jamón de york, las salchichas, así como toda clase de embutidos. Aunque si por algo somos famosos es por nuestro foie, con un sabor extraordinario, fruto de una crianza de patos a base de granos de maíz y con mucho mimo. Entre nuestros productos estrella destacamos el mi-cuit casero, una delicia para cualquier paladar. Ofrecemos también todo tipo de embutidos ibéricos (salchichón, lomo, jamón, panceta..) Con respecto a la atención al cliente, intentamos hacerlo lo mejor que se pueda.

Araban aitzindari izan zen establezimendua, 1910 urtean sortua. Gure artisau-produktuengatik ezagunak gara: urdaiazpikoa, txistorra eta mota guztietako saltxitxak, esaterako. Hala ere, ospea ematen digun zerbait badago, zera hori gure foie-a da, zapore apartekoa, arto-aleetan oinarritutako elikadura izan duten ahateekin mimo handiz elaboratua. Gure produktu enblematikoenen artean, etxeko mi-cuit-a nabarmentzen dugu, ahosabai guztientzako gozamena dena. Gainera, mota guztietako hestebete iberiarrak eskaintzen ditugu (saltxitxoia, solomoa, urdaiazpikoa, hirugiharra …). Bezeroekiko zerbitzuari dagokionez, ahal dugun hoberen egiten saiatzen gara